Blog

MOHAMMED BRIOUEL ENSEMBLE

@Ode Gand - Festival van Vlaanderen
Mohammed Briouel JUISTE

Voorstelling

Op 17 september kon u Mohammed Brioul Ensemble nogmaals ontdekken met Darna, maar dan op een wel héél bijzondere locatie. De grootmeester van de de Andalusische en Osmaanse muziek speelde voor Ode Gand een concert in de de Sint- Baafskathedraal van Gent. Geniet met de foto's van Steven Hendrix nog even na van de unieke sfeer van dit concert!

MOHAMMED BRIOUEL ENSEMBLE

Wie op reis gaat naar Sevilla of Córdoba kan niet ontkennen dat de fusie tussen de Arabische en de Andalusische cultuur leidt tot een warme, elegante, monumentale mengelmoes. Net zoals het majestueuze Alhambra is er ook een intense kruisbestuiving tussen de Arabisch-Andalusische en Osmaanse muziek. Als grootmeester van deze genres brengt Mohammed Briouel samen met zijn groep een prachtig eerbetoon aan deze multiculturaliteit.

ODEGAND

Gent werd dit jaar twéé dagen een canvas, gekleurd met zinderende klanken. Langs de idyllische oevers van de Leie, over de pleinen en in de vele verborgen hoekjes van de stad gaven tal van heerlijke acts kleur aan OdeGand.

Met OdeGand En Route! kon het publiek kiezen voor specifieke routes. Voor dit concert kon je kiezen voor Route Hemels (met Luciana Jury, Mohammed Briouel Ensemble, Sete Lágrimas) of Route Zand  (met Flat Earth Society Orchestra, Mohammed Briouel Ensemble, Roby Lakatos)

1
2
3
4

Volg meer nieuws via